VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Manchester United lyckades få en ganska bekväm seger 3-1 på bortaplan mot Middlesbrough innan den internationella pausen, och höll sina förhoppningar om en topp fyra finish i Premier League levande.

Speltips Manchester United - West Brom

Detta följde på deras 1-0 seger hemma mot Rostov som skickade dem vidare till Europa League kvartsfinalerna, så det kan fortfarande visa sig vara en framgångsrik säsong för Jose Mourinho.

Värdarna kommer in i denna match efter att ha vunnit två, lirat två oavgjorda och förlorat en av sina fem senaste matcher i alla tävlingar, dom ligger på 5:e plats med ett fyra poängs underskott mot Liverpool på 4:e plats, men med två matcher färre spelade än sina ärkerivaler.

Manchester United har inte förlorat en Premier League-match sedan deras 4-0 förlust mot Chelsea i oktober, men segrarna har inte kommit så lätt för dem. De har bara vunnit tio av sina 18 ligamatcher sedan, och hemma är deras statistik sämre. Old Trafford har sett dem vinna fem och spelade sju oavgjorda av sina senaste 12 matcher där.

Bortalaget tenderar att få kämpa för att vinna, och de är fortfarande svåra att slå. De har vunnit tre, spelat fem oavgjorda och förlorat sex av sina bortdagar denna säsong, men har bara förlorat med mer än ett mål två gånger hela säsongen.

Manchester United är utan skyttekungen Zlatan Ibrahimovic och Ander Herrera på grund av avstängning, samt Paul Pogba kan också vara ur spel med skador. Allt detta staplar upp i West Broms fördel, och med tanke på värdarna dåliga hemmastatistik, rekar vi en West Brom 1,5 Asian Handicap vinst på 1,800, tillsammans med 1-1 på 10/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!