VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Melbourne Victory visste för en ganska lång tid sedan att de var säkra inne i Hyundai A-League playoff zonen, och när Sydney FC plockade topplaceringen i Premiership racet ledde deras brist på motivation till en period av dålig form.

Speltips Melbourne Victory - Central Coast Mariners

Som fortsatte förra helgen som de spelade en mållös match på Western Sydney Wanderers för att göra det en vinst, en oavgjord och tre förluster i sina senaste fem A-League matcher. De förblir 2:a i tabellen, sju poäng från Melbourne City under dem, men 17 poäng från Sydney FC.

Hemifrån har de vunnit en, spelat en oavgjord och förlorat sex av sina senaste åtta A-League matcher, och släppt in 17 mål i processen och gjort sex i den andra änden.

Melbourne Victory, under tiden har vunnit nio, spelat en oavgjord och förlorat två av sina senaste 12 hemmamatcher, samt gjort 32 mål och släppt in 15.

Alla Melbourne Victorys senaste åtta hemmamatcher har sett minst tre gjorda mål, och alla utom en av dem har sett båda lagen hitta baksidan av nätet. Central Coast Mariners har gjort mål i åtta av sina senaste 11 bortamatcher också, så en match med många mål ser bra ut här. Jag rekar Över 2.5 mål och Båda lagen gör mål på 4/6 tillsammans med en 3-1 seger för Melbourne Victory vid 9/1 hos Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!