VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Fredag ​​kväll ser Heracles i hopp om att öka sina Europa League play-off förhoppningar som de agerar värdar för AZ Alkmaar.

Speltips Heracles - AZ Alkmaar

Besökarna är sexa i tabellen efter en dålig period av form, men de kan kvalificera sig för Europa genom att vinna den holländska cupfinalen senare denna månad. Play-offs för Europa kunde nå ner till åttonde eller nionde plats, när KNVB cupfinalen avgörs, och med sjunde placerade Twente som är förbjudna från Europa.

Dessa två verkar ganska jämnt matchade i nuvarande form, och deras senaste resultat pekar på en match med många mål. Värdarna har gjort 1,8 mål per match på egen mark denna säsong, och hämtat poäng i 80% av sina matcher framför sina egna fans.

AZ kommer in i denna match i lika hög poäng form, efter att ha nätat 22 gånger på 15 bortamatcher denna säsong. Besökarna släpper in 1,6 mål per match på sina resor, men de har blivit hamrade under deras senaste resor. Efter att ha släppt in nio mål på två matcher borta, mot de två topplagen, bör vi förvänta oss ett exponerat försvar.

Det har varit 30 mål i de senaste sex mötena mellan dessa två, så mål är sannolikt här. Varje lag har sett båda lagen göra mål mål i 70% av deras Eredivisie-matcher, så vi rekar minst ett mål styck och över 2,5 mål. AZ har vunnit fyra av sina fem senaste besök på denna mark, så vi backar också en 3-1 seger för besökarna.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!