VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det finns inget som verkligen står på spel här förutom vart någonstans i mitten av tabellen dessa två kommer hamna.

Speltips Alaves - Celta VigoEtt poäng skulle säkra en finish i övre halvan av tabellen för Alaves, vilket skulle vara en bra prestation i sin första säsong tillbaka på den här nivån, särskilt med tanke på att de fortfarande har en Copa del Rey-final att se fram emot. De borde få åtminstone det med Celta som sannolikt kommer att rotera kraftigt igen efter sin Europa League match i Manchester i torsdags. Vi rekar att de smarta pengarna här kan ligga i flest antal mål efter halvtid.

Dessa lag har redan mötts tre gånger i år, eftersom de var parade ihop i Copa del Rey Semi-finalen. De tre mötena har producerat bara 2 mål och båda kom under de sista 10 minuterna, med Celta som vann den omvända ligamatchen i 89:e minuten, medan ett 82:e minutsmål från Edgar Méndez avgjorde en jämn match till förmån för det baskiska laget. Lagen känner varandra bra, så det skulle inte vara en stor överraskning att det blir ytterligare en match med få mål, men Celta, som har spelat två gånger i veckan under praktiskt taget hela 2017, kan tröttna i senare skeden och chanserna ser bra ut för värdarna.

64% av Celtas bortamål har kommit i 2:a halvlek medan 71% av deras bortamål har kommit efter pausen. De har verkligen kämpat hemifrån i La Liga den här säsongen och har förlorat 56% av sina matcher på vägen och dom lär vara trötta efter deras match mot Man U.

Med tanke på denna statistik och att 7 av Celtas senaste 8 matcher har producerat fler mål i 2:a halvlek än 1:a, lägger vi ett speltips på “Flest mål – 2:a halvlek” på 11/10. Vi lägger dessutom ett betting tips på vinst för hemmalaget.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!