VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Titelloppet i La Liga är på väg mot ett slut, och de gamla fienderna Barcelona och Real Madrid slåss som vanligt in i det sista.

Speltips Las Palmas - BarcelonaBollen är väldigt mycket i Real Madrids hörna, med tanke på deras spel i handen och allt som Barcelona kan göra är att vinna sina återstående två matcher och hoppas att Los Blancos tabbar sig. Las Palmas har nästan helt fallit ihop i de senaste matcherna och Barcelona har haft en tendens att verkligen straffa lag som blir trötta i andra halvlek, och moralen i hemmalaget är väldigt låg just nu.

De kommer in i den här matchen med bara 1 poäng från sina sista 5 matcher och det inkluderar en 5-1 förlust mot Bilbao och en 5-0 hemmaförlust mot Atleti, för att inte nämna en 3-0 förlust mot kämpande Leganes där de släppte in 3 gånger inom bara sex minuter i andra halvlek. Las Palmas har några begåvade spelare och spelar bra fotboll ibland, men under de senaste månaderna har det blivit klart att det finns allvarliga problem bakom kulisserna. Coach Quique Setien har redan bekräftat att han kommer att lämna klubben till sommaren och spelarna har inte exakt visat någon önskan att göra något mer än att avsluta någonstans i mitten av bottenhalvan.

Barcelona nätade 4 gånger mot ett vanligen oerhört tätt Villarreal försvar förra helgen, med alla 4 mål från den ökända MSN, som verkar spela lika bra som de har gjort hela säsongen. Luis Suarez var i fantastisk form i slutet av förra säsongen när Barca vann titeln och verkar avsluta på sådan nivå här också, med 3 i hans senaste 2 matcher. Han borde få massor av chanser att få sin röst hörd här och vi rekar att ett bet på Luis Suarez för att göra 2 eller fler på 13/8 ser oerhört frestande ut. Dessutom lägger vi självklart ett betting tips på en Barca-vinst.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!