VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Atletico Madrid behöver bara ett poäng från den här matchen för att säkra 3:e plats och direkt tillgång till nästa säsongs Champions League.

Speltips Real Betis - Atletico MadridVi rekar att det skulle kräva oerhört mycket för dom att inte skulle kunna plocka det, utan vi tror att dom kommer hämta mer. Deras motståndare från Sevilla har inte mycket kvar att spela för.

Betis sparkade deras tränare Victor Sanchez i veckan, efter två fruktansvärda matcher. En 4-1 hemmaförlust mot ett mycket roterat Alaves följdes av ett 4-0-nederlag i kampen mot Leganes i måndags, och pressen är verkligen på den gamle Depor-chefen som nu står inför en kamp för att rädda sin karriär. Betis har ingen risk för nedflyttning men det har varit ytterligare en dålig säsong från dem och Alexis Trujillo kommer att ta hand om de två sista matcherna.

Betis hemmastatitik har varit ganska dålig med endast 1,33 poäng per match samlade hemma. Endast 5 lag har spelat sämre på sitt egna gräs och deras 37 poäng skulle i detta skede ha lämnat dem i djupa nedflyttningsproblem under de senaste säsongerna, när lagen i foten av tabellen varit mer konkurrenskraftiga. De kommer in i den här matchen med förluster i 6 av sina sista 8 matcher och vi tror verkligen på bortalaget här.

Atletico har vunnit 6 av de sista 8 ‘till noll’ och de har nu hållit nollan i 56% av matcherna denna säsong i La Liga, statistik som är identisk hemma och borta. Atleti har också den bästa defensiva statistiken i La Liga med bara 0,69 mål per match insläppta och endast 0,67 hemifrån. Vårt speltips blir att ur-form Betis som inte gör många mål kommer att få kämpa rejält för att bryta ner ett sådant försvar. Vårt betting tips blir därmed Atletico Madrid för att vinna ‘till noll’ på 13/8 hos Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!