VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Efter att ha nått Champions League-finalen för tredje gången på 4 år, kan Real Madrid nu göra något de bara har lyckats en gång sedan 2008, att vinna sin inhemska liga. För att uppnå det behöver de 7 poäng från sina sista 3 matcher, varav inga är enkla.

Speltips Real Madrid - SevillaSevilla strävar fortfarande efter att säkra en topp fyra finish, så motivationen är hög i lägret och vi rekar att de åtminstone borde undvika en tungt förlust.

1 poäng är allt Sevilla behöver för att kvalificera sig till Champions League nästa säsong, och de vill garanterat inte säkra det på den sista dagen, eftersom de har varit i topp fyra nästan hela säsongen. Medan de för länge sedan bleknade för titeln, har de bara förlorat 1 av sina sista 6 matcher, så de har återhämtat sig från det bittra resultatet. Andalusienerna har gjort mål i 86% av sina matcher den här säsongen i ligan och med Real Madrid som fortfarande läcker mål borde det finnas minst ett mål för detta för besökarna.

Trots att Reals totala hemmastatistik är stark har marginalen för några av deras segrar varit förvånansvärt små. Deras vanligaste hemmaresultat är en 2-1-vinst (33% av deras hemmamatcher i La Liga) och bara en gång på hela säsongen har de vunnit en hemmamatch med en marginal på över 3 mål, något de hade gjort för skojs skull tidigare år. Zidane kommer inte att bry sig så mycket om det, så länge de får jobbet gjort här, men Sevilla kan prestera bra, och vi lägger ett speltips på Sevilla +2.5 Asian Handicap för odds på 1.700.

Om du letar efter ett målskytts bet, så lägger vi ett betting tips på Alvaro Morata att göra mål som helst på 4/7. Han kommer sannolikt att komma in i matchen i hans 14:e liga start för säsongen, och han ser riktigt bra ut framför mål. Hans 15 ligamål denna säsong har kommit på en hastighet på ett mål var 84:e spelade minut, så han ser ut som ett starkt bet.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!