VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Deportivo La Coruna har fått kämpa de senaste åren och än en gång är de i fara för att åka ned en division när de går in i de två sista matcherna.

Speltips Villarreal - Deportivo La Coruña

De har dock en 5-poängs fördel gentemot nedflyttningszonen, men kommer att vara säkra om Sporting Gijon misslyckas med att vinna sin match mot Eibar, som sparkar igång samtidigt. En seger på El Madrigal i slutet av förra säsongen hjälpte till att skydda dem, men med Villarreal låsta i en kamp om europeiska platser, kan de inte förvänta sig några sådana tjänster den här gången och en bekväm hemmavinst är vad vi rekar idag.

Villarreal har fortfarande en chans att kvalificera sig till Champions League och kan slippa att behöva vänta till sista dagen om de vinner denna, och Sevilla förlorar på Bernabeu. Det finns en stor chans att båda dessa saker kommer att hända. Villarreal är i bra form hemma, de har vunnit sina sista 3 hemmamatcher och har 61% hemmavinster i La Liga den här säsongen. De har den näst bästa defensiven i La Liga med endast 0,89 mål per match insläppta, men har också tillräckligt med eldkraft för att skada motståndarna.

Depor missade en bra chans att säkra sin säkerhet genom att förlora 2-1 hemma mot Espanyol förra helgen. Även om de förlorar detta och Sporting Gijon på något sätt lyckas vinna, kommer Depor fortfarande att ha en hemmamatch mot de ej bekväma resenärerna Las Palmas för att rädda sig själva, så det blir inte världens undergång om de förlorar den här matchen. Det är svårt att se dem undvika förlust med tanke på att de har förlorat 61% av sina bortmatcheri den här säsongen. Pepe Mel fick en bra start på sin regeringstid men de har förlorat 6 av deras 9 matcher sedan de slog Barcelona och har bara vunnit en av dessa.

De har släppt in 2,1 mål per match på bortaplan, men gör bara 0,89, vilket gör vårt speltips ganska enkelt. Villarreal ser bra ut, och en bekväm hemmavinst är det mest sannolika resultatet här, och vi lägger ett betting tips på Villarreal -1,0 Asian Handicap på 1.880 hos Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!