VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Crystal Palace gör det verkligen till hårt arbete att säkra sin Premier League-säkerhet. Det såg säkert ut för några veckor sedan som de vann sex gånger i på åtta matcher, och förlorade bara en gång i processen.

Speltips Crystal Palace - HullMen deras 5-0 förlust mot Manchester City förra helgen gör det tre förluster i rad för dem och lämnar dem på 16:e plats i Premier League, fyra poäng över nedflyttningsstrecket, och står inför en resa till Manchester United på den sista dagen.

Sam Allardyces män har chansen att försegla sin säkerhet idag eftersom de står inför 18:e placerad Hull, och en seger i denna match skulle lämna dom sju poäng borta från nedflyttningsstrecket som dom går in i säsongens sista dag.

Hull har nu vunnit fyra, spelat en oavgjord och förlorat fyra av sina nio sista, vilket har lämnat dom ett poäng bakom Swansea på 17:e, men måste vara värdar åt Tottenham på säsongens sista dag. De behöver en seger här för att kunna ha en realistisk chans att uppnå säkerhet.

Det kan dock vara ett stort problem för besökarna. Borta från hemmet är Hull utan vinst i Premier League sedan deras första bortamatch för säsongen, och de har förlorat 14 av deras 17 resor sedan den segern mot Swansea.

Crystal Palace kanske inte är i bästa form för tillfället, men med tanke på att Hull krympte under Sunderlands tryck i helgen samt deras statistik, rekar jag att odds på 11/10 för en hemmavinst ser riktigt bra ut. Jag stöder det tillsammans med ett speltips på 2-1 vid 17/2.

Christian Benteke är uppenbarligen det största hotet för värdarna, då han har nätat 14 gånger i Premier League den här säsongen och står inför ett av de värsta försvaren i ligan, så odds på 5/4 för att han gör mål när som helst ser utmärkt ut för vårt betting tips för en målskytt.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!