VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Santos är värdar åt Palmeiras i torsdagens ”Clássico da Saudade” derby match. Mer än tre poäng står på spel, och det klart att vinsten blir målet för båda lagen, eftersom dom vill kompensera för dåliga starter på säsongen.

Speltips Palmeiras

Otrolig press på båda lagen

 

Nya Santos chefen Levir Culpis regeringstid fick en fantastisk start i helgen och han plockade upp sitt lags första poäng på bortaplan den här säsongen med en 2-0-seger mot Atletico PR. Det var en välförtjänt triumf och det var överlägset den bästa prestationen laget hittills har presterat, då tidigare uppvisningar förlorade Dorvial Junior hans jobb och fick upprörda anhängare att försöka bryta sig in i laghotellet.

Vi tror att detta kommer att bli en jämn och underhållande affär. Båda lagen kom in i säsongen med hopp om en titel, men har kämpat mycket inför helgens match. Båda lagen har skett i tre av de fyra sista mellan dessa två och vi rekar att det blir fyra på fem, och lägger ett betting tips på det. När det gäller själva resultatet lägger vi ett speltips på 1-1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!