VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Grindavik, som blev uppflyttade som de plockade 2:a platsen i förra säsongens Island 1, betraktades allmänt som en av de främsta rivalerna för nedflyttning från Island Urvalsdeild den här säsongen. Men de har svarat på sina kritiker så bra som möjligt, och de hoppas fortsätta det på onsdagen.

Speltips Grindavik

Otrolig start för det nyuppflyttade laget

 

Förra gången slog de KR 1-0 hemifrån för att studsa tillbaka från sin straff-förlust i den isländska cupen. Deras utskickning från cupen kan ha varit en besvikelse, men deras Urvalsdeild-form är fantastisk.

Värdarna har vunnit sina sista tre ligamatcher och har förlorat bara en gång denna säsong. Detta har gett dem 13 poäng från möjliga 18 och lämnar dem 3:a i tabellen, bara bakom ledarna Stjarnan på målskillnad. Med tanke på att deras sista gång i högstadivisionen, hela vägen tillbaka till 2012, lyckades de bara ta 12 poäng på hela säsongen, är det här är ett bra sätt att börja säsongen.

Trots sin utmärkta start är de enorma underdogs hos bookies, vilket gör odds 10/11 för en Grindavik vinst eller oavgjort dubbelchans mycket värdefullt, och vi lägger ett speltips på det. Vi rekar det tillsammans med ett betting tips på 1-1 vid 13/2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!