Kan bli en enorm dag för PSG.

Champagnen kommer att vara på is och fyrverkerierna förberedda före söndagens Ligue 1-match mellan PSG och Monaco på Parc des Princes i den franska huvudstaden. I matchen har vi PSG mot de nuvarande titelinnehavarna och om PSG kan ta de tre poängen i helgen kommer de att bekräftas som Ligue 1-vinnare för femte gången på sex säsonger.

Monaco vill emellertid inte vara ovälkomna deltagare i en firande atmosfär i Paris, och de kommer att göra allt de kan för att undvika förlust. Unai Emery ser ut att bli borttagen som PSGs manager i slutet av säsongen för hans misslyckande att gå vidare i Champions League, men han kommer att vara desperat att lämna sitt märke i Paris genom att lyfta Ligue 1-titeln.

PSGs finansiella muskler har hjälpt dem att marschera genom en säsong med fullständig inhemsk dominans i 2017/18. De har bara misslyckats med att vinna fem av sina 32 Ligue 1-matcher hittills, och de har gjort enorma 95 mål under tiden, för att samla 84 poäng.

PSG är löjligt starka på hemmaplan

Paris St. Germain har varit orörbara hemma i ligan och har vunnit 100% av sina sexton Ligue 1 matcher på Parc des Princes, som är den längsta perioden av hemmavinster i klubbens historia.

PSG:s dominerande Coupe de Ligue Final-seger över Monaco för bara två veckor sedan kommer att plantera ett ytterligare frö av tvivel i Les Monégasques sinnen. Edinson Cavani gjorde två mål på vardera sida av ett Angel Di Maria mål för att hämta en eftertraktad 3-0 seger för Paris SG.

Det finns dock ett problem.

Monaco är obesegrade i sina sista åtta Ligue 1-besök på Parc des Princes, med sex oavgjorda och två vinster där. Deras sista förlust i ligan i Paris var extremt länge sedan, så långt som 2007.

Vi rekar ett betting tips på 2-2, och ett speltips på Båda Lagen Gör Mål.