Nu tar det slut.

Efter en månads lång fotbollsfestival, avslutas FIFA World Cup 2018 till slut i Moskva på söndagen, med 1998 VM-vinnarna Frankrike som tar sig an ett Kroatien som är för första gången i finalen.

Frankrike förväntades alltid ta sig långt i den här turneringen, och det är ingen överraskning med tanke på bredden av talang till deras förfogande. De har talang i världsklass från baksidan till framsidan, och medan de inte varit lika bra som många hade hoppats på, har de visat att de vet hur man vinner.

Det var precis vad de gjorde i deras semifinal mot Belgien. Samuel Umtiti var den osannolika hjälten när han riktade sitt huvud i rätt riktning på en hörna, och från det ögonblicket gjorde fransmännen allt för att stänga ner Belgiens kreativitet. Eden Hazard hade några lovande stunder, men i allmänhet pressade den blå väggen de belgiska angriparna ut ur spelet och kvävde deras chanser. När de tog sig igenom var Hugo Lloris alltid till hands för att stoppa en utjämnare.

speltips banner

Frankrike har förtjänat sin framgång

Frankrike förtjänade fullt ut den 1-0 segern, och efter att ha gjort detsamma i sin 2-0 seger över Uruguay i kvartsfinalen kommer de att känna bekväma i spelets defensiva områden. Det här är något som kommer att allvarligt skada Kroatiens chanser.

Kroatiens guldålder avslutas, men Luka Modric har varit fast besluten vid att driva sin nation till framgång i vad som sannolikt kommer att bli hans sista VM. Real Madrid mittfältaren har varit en ledare för Kroatien, och han visade exakt varför han är så bra på onsdagen när han lyfte upp sitt lag i andra halvleken.

De gick ett mål under tidigt mot England, men de uthärdade resten av den första halvan och kom ut med förnyad kraft efter pausen. De styrde spelet och förtjänade fullt ut Ivan Perisics utjämning, och trots att de hade spelat två övertids-matcher spelade de en till. Så småningom fick Mario Mandzukic en chans från ett fruktansvärt defensivt förfall i koncentration för att vinna – och skicka Kroatien till sin första VM-final.

Vi rekar ett betting tips på Frankrike 2-0, och ett speltips på att Mbappe gör mål när som helst.