Dramatisk sommar för Real

Det har varit en bittersöt sommar för Real Madrid fansen. De avslutade förra säsongen högt efter att ha tagit sin tredje Champions League-trofé i rad, men Zinedine Zidane lämnade plötsligt klubben efter det, och deras utnämning av Julen Lopetegui orsakade onödig kontrovers inför VM. Lopetegui blev snabbt avskedad från landslaget i Spanien, och deras ansträngningar på planen såg till att truppen tog ett tidigt flyg hem också. Lägg till avskedet av talismanen Cristiano Ronaldo till Juventus – och framtiden ser alltmer osäker ut för Los Blancos.

Det är dock inte helt dystert på Bernabeu. De har fortfarande en högt begåvad trupp, och Ronaldos avgång kan bana vägen för Gareth Bale för att bli superstjärnan i Real Madrid. De har också undertecknat Thibaut Courtois, Alvaro Odriozola, och högt rankade brasiliansk tonåringen Vinicius Junior. De är också ett av de få topplagen med en relativt ny trupp inför den nya säsongen.

speltips banner

Första tävlingsmatchen

Ny managern Lopetegui tar tag om Real Madrid i hans första tävlingsmatch på onsdagskvällen, och han kommer att vilja starta sin regeringstid med en tredje UEFA Super Cup vinst i rad. Vilket bättre sätt att göra det än med en seger över ärkerivalerna Atletico Madrid?

Massor av Real Madrids bästa spelare förväntas stiga upp onsdagskväll, med Jesus Vallejo det enda skadeproblemet – och Luka Modric förväntas bli bänkad på grund av brist av för-säsongs action. Karim Benzema, Marco Asensio och Gareth Bale kan börja i front-trean, medan Isco, Sergio Ramos och Marcelo också är närvarande. Nykomlingarna Alvaro Odriozola och Vinicius Junior kan också delta, även om det förväntas vara för tidigt för nytecknade Thibaut Courtois.

Vi rekar ett betting tips på Real Madrid 2-1 i denna.