Bayern München har haft en skakig säsong, för att vara Bayern München. Dom slutade tvåa i deras Champions League grupp, tre poäng efter Atletico Madrid, och låg efter RB Leipzig överraskande länge i Bundesliga.

Speltips Bayern Munchen mot Arsenal

Det har förändrats dom senaste månaderna dock. Deras senaste förlust var deras chockerande 2-3 match i Rostov i Champions League i november. Sedan dess har dom vunnit 11 och spelat en oavgjord. Dom är tillbaka i toppen i Bundesliga, och leder med sex poäng över Leipzig.

Dom är nästan omöjliga att slå på hemmaplan. Dom har vunnit 12 och spelat tre oavgjorda av deras 15 matcher på Allianz Arena denna säsong. Bayern München har inte förlorat på hemmaplan på nästan ett år.

Arsenal har förlorat två i rad mot Watford och Chelsea, men lyckas i lördags vinna på över Hull. Dom har 7 vinster, en oavgjord och två förluster av deras senaste 10 matcher. Arsenal har förlorat 3 av deras senaste 7 bortamatcher, men dom har haft en väldigt bra offensiv. Dom har gjort mål i 17 av deras senaste bortamatcher.

Just nu skulle jag aldrig betta på en förlust för Bayern München på hemmaplan.