VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det är fortsättningen av Eastern Conference Semifinalen i Beantown, och två divisionsvinnare hoppas på att plocka upp en seger.

Speltips Boston Celtics - Washington WizardsDe fjärde-seedade Washington Wizards möter de top-seedade Boston Celtics i Game 7 . Vinnaren går vidare till Eastern Conference Finalerna och möter Cavaliers. Förloraren åker hem bitter och besviken. Washington tvingade fram denna “do or die” matchen med en 92-91 Game 6 vinst i fredags ​​kväll hemma. Celtics har en fördel i 187-111 i all-time ordinarie säsongen, men lagen delar fyra möten den här säsongen. Boston vann två av de tre tidigare playoffsen och har en 12-9 överkant i slutspelet.

Washington lyckades clutcha en jämn seger hemma i Game 6. Wizards måste nu vinna i Boston för att nå konferensfinalen för första gången sedan 1978-79-säsongen. John Wall borrade in spelvinnaren med 3.5 sekunder kvar att spela. Washington sköt 43 procent från golvet trots att dom gick 5 av 24 från bortom bågen.

Boston hade sina chanser i en defensiv kamp men såg Wall träffa den kritiska trean i de sista sekunderna. Med en chans att vinna matchen och serien, misslyckades Isaiah Thomas, som sprangt snabbt men missade ett potentiellt spelvinnande skott. Celtics har bara sig själva att skylla för att de förlorade matchen: de sköt 40,5 procent från golvet, men klarade 23 av 34 trepoängs försök i matchen. Dessutom förlorade Boston rebound striden med 46-37.

 

Washington:

Wizards är 1-5 ATS i sina sista 6 bortamtacher.

Wizards är 1-5 ATS i sina sista 6 bortamatcher mot ett lag med vinnande statistik.

Wizards är 0-6 ATS i sina sista 6 bortamatcher mot ett lag med en hemmavinstprocent högre än .600.

 

Boston:

Celtics är 4-0 ATS i sina senaste 4 hemmamatcher.

Celtics är 4-0 ATS i sina senaste 4 hemmamatcher mot ett lag med fölorande bortastatistik.

Celtics är 6-1 ATS i sina sista 7 matcher efter en ATS-vinst.

Washington klamrade sig fast och lyckades plocka en seger i Game 6, men vi rekar att dom står inför en uppförsbacke i Game 7. Wizards har kämpat på vägen den här säsongen: laget är 20-27 i playoffs som besökande lag. Boston å andra hand har samlat 34-13 i hemmamatcher, inklusive playoffs. Båda lagen måste få mer produktion från sina frontcourt grupper: vårt betting tips blir att Celtics att komma upp med en tuff seger för att gå vidare till Eastern Conference finalerna. Dagens NBA speltips blir en etta.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!