VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Ottawa Senators kommer att stanna kvar i Pennsylvania för Game 2 i Eastern Conference Finalen, och de har tagit en tidig 1-0 serieledning mot de försvarande Stanley Cup-mästarna, Pittsburgh Penguins.

Speltips Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators

Ottawa Senators (53-31-11) visade att deras hink av överraskningar är fortfarande ganska full när de slog Pittsburgh Penguins i match 1 i Eastern Conference Finalen på PPG Paints Arena i lördags. 2-1 övertidssegern var Ottawas sjätte övertidstriumf av den nuvarande eftersäsongen (6-1) och dess tredje match 1 seger i rad i en konferensfinal, inklusive 2003 och 2007. Det var också den första segern för Sens I Pittsburgh sedan den 13 april 2014, när besökarna pressade ut en 3-2 seger.

Pittsburgh Penguins (58-24-13) förlorade sin tredje match under de sista fyra playoff-matcherna, under vilka de har blivit skjutit färre skott (122-96) och gjort färre mål än sina motståndare (11-7). När Ottawa Senators besökte PPG Paints Arena i lördags och plockade övertidsvinsten, lät de återigen motståndet att ta kontroll över pucken i 5-mot-5-situationer, som bara klickar på 43,04% i Corsi For Index, och misslyckades med att utnyttja deras fem power play-möjligheter, inklusive en 45-sekunders period av en 5-3 i den första perioden.

 

Ottawa:

Senators är 2-9 i deras sista 11 möten mot Penguins i Pittsburgh.

Senators är 2-6 i de senaste 8 mötena med Pittsburgh.

 

Pittsburgh:

Penguins är 38-13 i sina 51 sista efter att ha gjort 2 mål eller mindre i sin tidigare match.

Penguins är 60-21 i sina 81 senaste hemmamatcher.

Penguins är 22-8 i sina senaste 30 hemamatcher mot ett lag med vinnande bortastatistik.

 
Pittsburghs 5-on-5 skottförsöks siffror, som ligger på 42,26%, rankar i botten av de nuvarande slutspelen, och det är ett stort problem för de försvarande Stanley Cup-mästarna. Laget ger helt enkelt bort för mycket puckkontroll till motståndarna, vilket kommer att straffa Penguins om de inte tar fler chanser. Pittsburgh saknar klart försvararen Kris Letang, som är ute för säsongen efter en halsoperation. Pens hade 54,86% på skottförsök den senaste eftersäsogen, när han var på is. Dom blev bortskjutna 32-17 på full styrka under hela matchen i lördags. Vi rekar att det är inte tillräckligt bra. Vi lägger dock ett betting tips på att dom kommer att studsa tillbaka med en revansch i Game 2. Penguins har bra statistik mot Senators och har vunnit nio av deras senaste 11 möten i Pittsburgh, varav båda förlusterna kom i övertid. Dagens speltips för NHL blir en 1:a.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!