VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det fick bli den belgiske anfallaren Michy Batshuayi, som kom in från bänken för Chelsea, som fick äran att göra det enda målet i matchen mot Hawthorns i fredags, och förseglade Premier League-titeln för Antonio Contes män efter en utomordentlig säsong.

Speltips Chelsea - WatfordDe har nu vunnit fem matcher på rad, de har hållit nollan under de senaste tre och visar exakt varför de har vad som krävs för att vinna ligan. Det fanns tecken på att de skulle kunna tappa titeln till Spurs när Chelsea förlorade mot Crystal Palace och Manchester United, men de kom tillbaka från dessa motgångar och kan nu se fram emot FA Cup-finalen dessutom.

Jag förväntar mig inte att de kommer slappa idag dock. Antonio Conte är inte den sortens manager som gör det möjligt för hans spelare att ta det lugnt i de återstående två matcherna, så Watford är fortfarande de stora underdogsen. Chanserna är att Chelsea kommer att spela med mycket frihet dock, och med tanke på att de har vunnit 17 av deras senaste 18 hemmamatcher och gjort 53 mål i processen, rekar vi att The Hornets kan ha en mycket lång kväll.

Besökarna förlorade med 1-0 mot Everton i fredags och fortsatte sitt dystra slut på säsongen. De är nästan garanterade att undvika nedflyttning, men det faktum att de har förlorat fyra matcher på rad och misslyckats med att göra mål på en månad sätter Walter Mazzarri under en hel del tryck.

Borta från hemmet har Watford förlorat sex i rad och vunnit bara en av sina sista 14 matcher. Fyra av deras senaste 12 har sett dem släppa in minst tre mål, och de står inför ett Chelsea som har gjort tre mål eller mer i enorma 12 av deras 18 hemmamatcher.

Denna fenomenala offensiv borde fortsätta med trycket av för The Blues, så vi lägger ett speltips på “Chelsea och över 2.5 lagmål” för 10/11 hos Comeon. Jag stöder det tillsammans med ett betting tips på 3-0 vid 8/1 Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!