VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

IBV slutade förra säsongen strax utanför nedflyttningszonen i Islands Urvalsdeild, och om de inte är försiktiga kan de behöva kämpa igen mot nedflyttning.

Speltips IBV Vestmannaeyjar

IBV är i bättre form

 

Deras 2-1-förlust till Valur förra gången lämnar dem 10:a i tabellen, fyra poäng ovanför den första av nedflyttningsplatserna som IA Akranes sitter på just nu. Lyckligtvis för dem kan ett enda poäng flytta dem upp i tabellen och en vinst kan skicka dem så högt som 5:a idag.

Den förlusten mot Valur gjorde det fyra segrar och två förluster från sina sista sex matcher i alla tävlingar. Två av dessa segrar har kommit i den isländska cupen, vilket håller dem i strid för pokalen.

KR:s dåliga form lämnar dem 8:a i tabellen, på samma poäng som sina motståndare men i marginellt sämre form än dem. Deras sista Urvalsdeild-vinst kom över en månad sedan nu, och med tanke på att dom slutade 3:a i tabellen förra säsongen, representerar detta en mycket dålig start på säsongen.

IBV har ett anständig protokoll mot KR, och har förlorat bara två av deras sista sex möten och har vunnit tre gånger. Med tanke på att de är i marginellt bättre form än sina motståndare och har hemmafördel, blir odds på 13/8 för en IBV Draw No Bet vårt betting tips. Vi rekar det tillsammans med ett speltips på 2-1 vid 14/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!