VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Stjarnans obesegrade start till Islands Urvalsdeild-säsongen avslutades förra gången då de förlorade 3-0 borta mot nuvarande mästarna FH, men de har haft den internationella pausen på sig att omgruppera sig från det bakslaget och kommer att söka vinsten idag.

Speltips Stjarnan

Ligaledarna kan få en fenomenal säsong

 

Före den förlusten hade de segrat sex matcher i rad i alla tävlingar, och gjort framsteg i den isländska cupen och satt ihop en lovande start på toppen av Urvalsdeildtabellen. Valur och Grindavik har båda jämnt antal poäng med dem nu, så Stjarnan leder bara tabellen på målskillnad.

Vikingur Reykjavik har en ganska genomsnittlig säsong hittills i detta tidiga stadium. De sitter på 7:e position, samma position de slutade på i förra säsongen, efter att ha plockat upp sju poäng från möjliga 18. Detta sätter dem fyra poäng ovanför nedflyttningszonen och sex poäng ifrån ledarna.

Det är den första halvan som besökarna bör oroa sig för. De har legat efter i pausen i fyra av sina sex ligamatcher den här säsongen och har i stor utsträckning inte kunnat komma tillbaka från sina brister i första halvlek.

Med tanke på att värdarna är stora favoriter för den här, är odds på 6/5 för en Stjarnan vinst i halvtid riktigt bra, och det blir vårt speltips. Så vi rekar det tillsammans med ett betting tips på 3-1 till Stjarnan vid 12/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!