Dessa två klubbar har förenats i sitt elände den här säsongen.

Speltips Kalmar

De två lagen sist i tabellen möter varandra

De upptar för närvarande de två lägsta positionerna och har bara 12 poäng mellan dem från kombinerat 28 matcher. Defensiva problem har varit den främsta orsaken till deras kamp, ​​men den här matchen erbjuder åtminstone en sällsynt chans för ett av lagen att faktiskt plocka en seger. De kommer båda att rikta in sig på 3 poäng som åtminstone skulle ge dem något att bygga på, och det kan bli en öppen match.

Inget av lagen lär hålla nollan. AFC Eskilstuna har släppt in 2,07 mål per match i genomsnitt denna säsong. Det är den sämsta siffran i Allsvenskan, och de har ännu inte spelat en enda seger, vilket är ganska chockerande med tanke på att vi är halvvägs genom säsongen. De har förlorat alla sina fyra sista matcher men har åtminstone lyckats hitta nätet i tre av matcherna.

Kalmar förlorar match efter match

Det är en liknande historia för Kalmar. Det är på 7 förluster av 8 just nu. De har förlorat sina sista 5 på bortaplan, med minst två insläppta vid varje tillfälle, så även ett lag så dåligt som Eskilstuna borde kunna ge dem problem. Värdarna har åtminstone en anfallare i form att lita på. Omar Eddahri har hittat nätet i 3 av sina sista 4 matcher och upp mot ett sådant dåligt försvar, borde Eddahri kunna näta och vi rekar ett betting tips på att han gör mål vid 11/4 hos ComeOn.

Statistiken pekar på mål i båda ändarna. Båda lagen har skett i 67% av Eskilstunas hemmamatcher och i 67% av Kalmars bortamatcher denna säsong i ligan och vi lägger ett speltips på båda lagen vid 8/11 här.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!