Det här är en stor dag för titelracet i Allsvenskan.

Speltips Malmö FF

Malmö har en stor chans att greppa titeln i denna

Malmö har redan en 6-poängsledning på toppen med en match i handen på närmaste rivalerna. Seger över 3:e placerade Sirius skulle flytta dem till ett ännu bättre läge och det skulle vara svårt att se titeln gå någon annanstans, i ärlighetens namn, i nuvarande form bör du inte betta mot Malmö, men dom har också en viktig Champions League match nästa vecka att ha i åtanke.

Malmö kunde bara plocka 1-1 hemma mot de makedonska mästarna Vardar på onsdagskvällen så pressen är på inför andra benet. Sirius kommer att plocka självförtroende från det och det kan uppmuntra dem att gå in med en lite starkare attityd här och det borde finnas minst ett mål i denna för dem.

Även om Malmö ändrar truppen lite, kommer de att vara säkra på grund av deras exceptionella ligaform den senaste tiden. De har 5 raka seger i Allsvenskan och de har en 83% hemmavinstratio i ligan denna säsong. Att göra mål har inte varit ett problem för dem och genomsnittet ligger på imponerande 2,17 mål per hemmamatch.

Sirius har vunnit mycket på sistone, men mot svagt motstånd

Därför blir detta en tuff uppgift för överraskningslaget Sirius. De har vunnit sina sista 3 matcher, men de var alla tighta vinster mot lagen i botten fyra, så det skulle vara oklokt att anta för mycket från deras senaste form, eftersom detta kommer att bli ett mycket svårare test.

Sammantaget bör Malmö ha för mycket kvalitet och med tanke på att de har överskridit 2,5 mål i 83% av deras hemmaligamatcher den här säsongen, rekar vi ett speltips på att Malmö vinner och att det blir över 2,5 mål på 6/5 hos ComeOn. Vi lägger ett betting tips på 2-1 till Malmö på 7/1 med samma sida.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!