VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Fulham spelade bättre i 1:a benet i lördags, men Royals säkrade en 1-1 oavgjord, så vi rekar en oerhört jämn match i 2:a benet i Berkshire.

Speltips Reading - FulhamBookies satsar fortfarande Fulham, som avslutade 3 platser lägre än Reading, som favoriter att gå vidare till Wembley, men Reading torskar sällan hemma och det kan ta mer än 90 minuter att lösa detta.

Det borde vara en bra match med Reading som är starka hemma och Fulham väldigt bra på bortaplan under säsongen. Royals undvek förlust i enorma 91% av sina hemmamatcher och förlorade inte en enda hemmamatch mot ett annat lag i övre halvan av tabellen. Det tyder på att de är mer än kapabla att matcha ett offensivt Fulham. Jaap Stams män släppte bara in 0,70 mål per match hemma, så trots att deras övergripande defensiva statistik inte var så bra, har de varit svåra att bryta ner framför sina egna fans, något som vi rekar kan spela en stor roll i tisdagens andra ben.

Readings största hot kommer sannolikt att vara Yann Kermorgant. Den franska anfallaren fick inte mycket hjälp i västra London i lördags, men borde få fler öppningar med Reading på hemmaplan. Han har varit i utmärkt form, med 9 mål i sina senaste 10 matcher för klubben, och vi lägger ett betting tips på Kermorgant att göra mål när som helst på 21/10.

Londonborna spelade oavgjort i 30% av deras matcher under säsongens gång, en av anledningarna till att de aldrig var något hot för de automatiska uppflyttningsplatserna. Endast två Championship lag spelade fler oavgjorda matcher än Fulham den här säsongen och med insatserna så höga här, skulle det inte vara någon överraskning om vi får se en upprepning av lördagens resultat, och att denna slutar lika efter 90 minuter. Därför lägger vi ett speltips på oavgjort.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!