VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Arsenal höll sina hopp om en Premier League topp fyra finish levande i helgen med en 4-1 vinst mot Stoke hemifrån, ett resultat som gör det sex segrar från sina sista sju matcher i alla tävlingar.

Speltips Arsenal - Sunderland

Detta har skickat upp dom i Premier League-tabellen, där de nu ligger endast fyra poäng bakom Liverpool på 3:e, men med ett spel i handen. Det högre placerade laget har också en fyra måls ledning i målskillnadsavdelningen, men det är definitivt game on i racet för de sista Champions League platserna.

Gunners har onekligen haft sina problem den här säsongen, men på The Emirates har de sällan tabbat sig. De har vunnit tio, spelat en oavgjord och förlorat två av sina 13 sista matcher i alla tävlingar, men en av dessa förluster var 5-1 förnedring från Bayern München.

Sunderland såg mycket bättre ut när de slog Hull tidigare denna månad, även om deras nedflyttning från toppdivisionen redan har bekräftats. Men de kom tillbaka i den form som fick dem nedskickade i lördags när de förlorade 2-0 hemma mot de nu säkra Swansea.

Detta gör det nio förluster, två oavgjorda och en seger från deras sista 12 matcher. Borta från hemmet har de nu torskat tio av sina sista 12 matcher, så ingen kan argumentera för att deras position i tabellen är oförtjänt.

Sunderland kämpar också mer efter pausen och släpper in 64% av sina bortamål under andra halvlek. Dessutom har dom hållit sina motståndare till en mållös första halvlek i över hälften av sina matcher, och det har skapats färre än 2 mål i 76% av dom, så vi kan definitivt se vart problemet ligger. Därför rekar vi att odds på 20/21 för “Arsenal högst antal mål – 2:a halvlek” har alldeles utmärkt värde. Dessutom slår vi på stort med ett betting tips på en 4-0 vinst för Arsenal vid 15/2 hos ComeOn. Dagens Premier League speltips blir en stark etta.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!