VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Manchester City ökade sina chanser för Champions League-kvalifikation enormt i lördags när de slog Leicester med 2-1 hemma, efter en kontroversiellt otillåten straff för besökarna.

Speltips Manchester City - West BromDetta lämnar dem med en hemmamatch mot West Brom och en resa till ett väldigt ur form Watford kvar, och om de vinner båda dem kommer de att vara garanterade en topp fyra plats.

Vinsten mot Leicester innebär sex matcher obesegrade i Premier League för Manchester City, med fyra av dem som slutat i vinst. I ärlighetens namn borde dom bekräftat sin topp 4 finish för längre sedan, men de tabbade sig mot Stoke och Middlesbrough, så sagan har bara fortsatt.

Hemma har Pep Guardiola inte förlorat en ligamatch sedan början av december, och de har vunnit sju av de följande 11 matcherna. Tre av de fyra oavgjorda kom mot andra lag i kampen mot Champions League-kvalifikation, och deras oavgjorda mot Stoke har varit deras enda stora besvikelse.

West Brom har haft en väldigt framgångsrik säsong, men de har avslutat den helt förfärligt. De förlorade 1-0 hemma mot Chelsea i fredags ​​för att göra det sju matcher utan en seger för The Baggies.

Detta lämnar dem fortfarande på en helt duglig 8:e position, men en klyfta på 16 poäng mellan dem och 7:e placerade Everton visar en tydlig skillnad på nivå. De har bara lyckats med 45 poäng totalt, vilket är antalet poäng 13:e placerade Watford lyckades plocka förra säsongen. Deras ligaposition kan vara imponerande, men deras poängantal är mindre spännande.

Bookies rekar förståeligt en Manchester City vinst, men det finns fortfarande värde på alternativa marknader. West Brom har plockat upp fler kort än deras motstånd i tre av sina fem senaste matcher mot topp sju motstånd, och då vi förväntar oss att Manchester City kommer ha majoriteten av bollinnehavet, kommer The Baggies sannolikt att hämta några kort idag.

Manchester City har plockat upp färre kort än sina besökare i sina senaste fyra hemmamatcher, vilket gör att vi lägger ett speltips på att West Brom får fler kort, och “West Brom -0.5 Asian Handicap Cards” på 1.825 ser ut som en riktig moneymaker. Jag går för det tillsammans med ett betting tips på 3-0 seger för värdarna på 13/2 hos ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!