VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Motherwells förhoppningar om att undvika nedflyttning ökade i lördags efter en 1-0 seger mot Hamilton.

Speltips Motherwell - KilmarnockDen vinsten innebär att de är säkra från automatisk nedflyttning, men kan de ta ytterligare ett steg mot säkerhet genom att slå Kilmarnock? Vi rekar att värdarna kommer behöva avsluta en hemsk formperiod för att kunna göra det.

Motherwell har förlorat två hemmamatcher i rad mot andra nedflyttningshotade lag, och de har sämst statistik i ligan. Med 11 hemmaförluster och bara fyra segrar på 18 matcher på Fir Park är det svårt att se värdarna hämta några stora resultat.

För att göra saken värre, möter de ett Kilmarnock som är bättre på bortaplan. De har plockat upp 54% av sina poäng borta, medan de har den femte bästa bortastatistiken i ligan. Kilmarnock har förlorat bara sex gånger på vägen på hela säsongen, medan deras enda bortaförlust i sina sista åtta var mot Celtic förra måndagen. Dom slog dessutom Inverness i helgen.

Kilmarnock har undvikit förlust i fyra av sina sista sex resor till den här planen, medan de möter ett Motherwell som misslyckats med att få poäng i 39% av sina hemmamatcher. Kille har gjort mål i sju raka bortamatcher, vilket ger dem en stor chans att komma undan med maximala poäng. Motherwell kommer in i den här efter att ha misslyckats med att vinna 10 av sina sista 11 matcher på Fir Park.

Trots det är Kilmarnock eller oavgjort prissatt till 5/6 med ComeOn. Med värdarna som kämpar för form framför sina egna fans verkar det som ett utmärkt betting tips.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!