VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Ross County tog ett stort steg framåt i lördags med en 1-1 runda i Dundee.

Speltips Ross County - HamiltonDe är nu åtta poäng borta från nedflyttninsplatserna, med bara sex poäng kvar att spela för. De kommer att ha en stark finish på säsongen, och vi rekar att dom kommer kunna sätta ännu mer press på Hamilton idag, som ligger näst sist.

County kunde äntligen lyckas avsluta som det bästa laget i den nedersta halvan av Premiership, eftersom de bara är en poäng från sjunde placerade Kilmarnock. De är nu obesegrade i sex matcher, som inkluderar en resa till Hamilton och ett möte med dom obesegrade Celtic.

Värdarna vann 4-0 mot Inverness i sin sista hemmamatch, och de har varit starka på sin egen mark på sistone. En seger över Dundee och en 2-2 oavgjord mot Celtic har hjälpt dem att gå tre obesegrade och lägga till sina antal poäng på denna mark. Dom sätter den statistiken mot ett Hamilton som är de näst sämsta resenärerna i divisionen, med bara 10 poäng på 18 bortamatcher.

Hamilton har förlorat 56% av sina resor den här säsongen, med bara 13 bortamål totalt. De har misslyckats med att göra mål i 44% av deras bortamatcher, vilket kommer göra det svårt för dem här. De har bara gjort 3 mål på deras 8 senaste bortamatcher, så vårt betting tips blir definitivt inte på en vinst för bortalaget.

Hamilton har förlorat sina sista tre matcher, och har förlorat 8 av deras sista 10 bortaligamatcher. County har vunnit fyra av de sex senaste mötena mellan dessa lag på denna mark, vilket får oss att lägga ett speltips på hemmalaget på 5/4 med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!