VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Efter att ha sett sina under-20 motsvarigheter nyligen lyfta under 20-VM, är trycket på för det engelska under 21-laget för att leverera i Polen, och de kommer sannolikt att lyckas. Aidy Boothroyds män kvalificerade sig för dessa finaler i anständig stil och kommer hoppas fortsätta på samma sätt.

Speltips Sverige mot England U21

Sverige är bra, men England bör vara för farliga just nu

 

När det gäller Sverige, har laget haft ett sätt att slå oddsen under den senaste tiden, eftersom de vann denna tävling i 2015 och fortsatte sedan förbi både Kroatien och Spanien för att kvalificera sig för denna nya upplaga.

I oddsen kommer England till denna match som stora favoriter och, med tanke på deras statistik mot Sverige, och deras senaste prestationer, verkar det som rätt sätt att gå. Svenskarna är inte på något sätt några pushovers, men de har haft en tendens att släppa in mål i de senaste matcherna och kan utsättas för en oerhört snabb engelsk offensiv. Med detta i åtanke lägger vi ett betting tips på ”England att göra över 1,5 mål” på 19/20.

Sverige har varit skakiga i defensiven i denna turnering, och har släppt in minst två gånger i tre av sina senaste fem, inklusive när dom förlorade 2-0 mot ett Danmark som England nyligen slog med lätthet.

På pappret har England ett antal spelare som kan visa sig riktigt farliga, och Sveriges defensiv bör vara nervösa. Vi rekar därför ett speltips på en 2:a.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!