Dessa två lag åtnjuter återigen bra säsonger, men deras väg till framgång har varit väldigt annorlunda.

Speltips AIK

AIK kan gynnas av sin grymma defensiv i denna

AIK har spelat med ett försiktigt, defensivt inställt tillvägagångssätt, medan Norrköping har spelat exakt motsatt, med många mål gjorda och många mål insläppta. Dom verkar verkligen satsa, oavsett var de spelar eller vem de står emot.

Svagare motståndare har tenderat att parkera bussen mot AIK den här säsongen, kanske väl medvetna om att de är ett lag som saknar lite kreativ gnista. Att möta ett mer offensivt lag kan därför komma som en välkommen lättnad till AIK och deras fans, som har saknat spänning denna säsong. Resultaten har varit ganska bra med bara 1 förlust på 13 matcher i alla tävlingar.

AIK har åtminstone hittat några mål i sina två senaste hemmamatcher, med två mål i deras oavgjorda mot Östersund innan en 5-0 Europa League-vinst över KI. Anfallaren Eero Markkanen gjorde en hat-trick den dagen vilket borde höjt självförtroendet, och vi rekar ett betting tips på att han gör mål som helst.

Norrköping har stor press på sig om dom ska ta över Malmö

Trots att dom flyger högt på 2:a plats är Norrköping inte ett bra defensivt lag. De har släppt in oroande 1,83 mål per match på vägen den här säsongen i Allsvenskan men har också nätat samma siffra. Båda lagen har skett i enorma 83% av deras bortamatcher denna säsong. De spelade helt dugligt i ligan defensivt, tills deras sista två matcher, som har sett dem släppa in totalt 7 mål och samla 0 poäng. Det har inneburit att dom nu ligger 6 poäng bakom ledarna Malmö och även om det här är en svår match, måste de verkligen plocka 3 poäng om de ska hålla kontakt med de försvarande mästarna.

Båda lagen kommer att rikta in sig på vinsten för att stödja sina titelhopp, och vi rekar ett speltips på att båda lagen gör mål..

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!