Spelbolagen gör besökarna klara favoriterna för att plocka alla tre poäng här.

IFK Göteborg

Örebro har imponerat och bör inte anses som underdogs

Men det finns gott om anledning att tvivla på logiken i det. Till att börja med är dessa lag faktiskt på samma antal poäng i ligan halvvägs genom säsongen, vilket tyder på att de är relativt jämnt matchade. Örebro i ganska bra form på sistone och det finns anledning att tro att de kommer att få ett resultat.

Örebro har vunnit 3 av sina senaste 4 ligamatcher. Även om de har haft den udda dagen är deras övergripande statistik också mycket bra. De har tagit 1,86 poäng per hemmamatch den här säsongen och har vunnit 57% av sina hemmamatcher i ligan. Bara 3 av deras 13 senaste hemmaligamatcher har slutat i förlust dessutom.

Göteborg har inte säsongen dom hade hoppats på

När det gäller Göteborg bör de i stor utsträckning vara besvikna över att fortfarande vara i bottenhalvan av tabellen. En sen europeisk push är inte helt ur frågan men de har inte hittat någon form av konsistens och det är 9 månader sedan de vann två ligamatcher i rad.

De har också bara vunnit 4 av sina 16 senaste ligamatcher och vi rekar ett speltips på Dubbelchans – Örebro eller Oavgjort.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!