Östersund kommer in i denna match efter den förmodligen största kvällen klubbens korta historia.

Speltips Djurgården

Enormt år för Östersund

De gjorde sin europeiska debut på torsdagen, där de slog de turkiska jättarna Galatasaray med en 2-0-seger, och de hoppas kunna avsluta jobbet i Istanbul nästa vecka. Innan dess har dom dock en tuff ligamatch mot ett Djurgården som inte hade någon sådan distraktion i mitten av veckan. Sammantaget är det här ett riktigt tufft match att avgöra och kan bli oförutsägbar.

Värdarna kan överväga att rotera sitt lag något efter den stora vinsten. Men de vill inte förväxla saker för mycket med tanke på att de bara har 1 förlust på 12 matcher i alla tävlingar. Det var en jämn förlust borta mot ledarna Malmö, så de har varit mycket svåra att slå på sistone, men det har varit några för många oavgjorda. 5 av deras sista 11 matcher i ligan har slutat oavgjort, inklusive deras senaste 2.

Lagen verkar jämnt matchade

Djurgården är underdogs men med tanke på Östersunds äventyr i mitten av veckan, kommer besökarna att känna att dom kan plocka något här. De är i bra form med 3 segrar från sina sista 4 matcher och endast 2 förluster i sina sista 10 i ligan så de är verkligen inga pushovers, men vi skulle inte bli överraskade om denna slutar oavgjort.

Med tanke på att båda lagen har gjort mål i 71% av Östersunds ligamatcher den här säsongen och i alla Djurgårdens sista 4 matcher rekar vi ett speltips på Oavgjort & Båda lagen gör mål.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!