Båda vill gå in i uppehållet i bra form.

Allsvenskan börjar nu gå mot sommaruppehållet, och båda dessa lag har bara två matcher kvar efter denna, och sedan en sex veckors paus. De kommer båda att vara angelägna om att sätta in en bra prestation för att avrunda den första delen av säsongen, som har medfört blandade resultat för dessa klubbar.

Djurgården har inte lyckats bygga på deras 3:e plats förra säsongen. De vann exakt hälften av sina ligaspel i 2017-säsongen och har Europa League att se fram emot om några månader. De kommer in i det här spelet efter två vinster i rad, men är bara nia i tabellen, med en relativt dålig avkastning på 11 poäng från 9 matcher.

Örebro imponerar i år

Örebro kommer däremot att vara glada över sin start. Efter att ha flirtat med nedflyttning ibland förra säsongen, har de tagit 15 poäng från sina 8 matcher och kan flytta så högt som 3:e om de kan vinna här. Axel Kjälls män har överraskat många människor men de drabbades av sin första ligaförlust för säsongen förra gången mot Hammarby.

Sammantaget antyder dock deras bra start att de kan få resultat här. De har varit bra på vägen hittills och har dom bästa bortasiffrorna i divisionen med 2,5 poäng per spel i genomsnitt på sina resor. Faktum är att de har vunnit 3 raka bortaspel och gjort 8 mål i processen, så de kommer att tycka att de kan orsaka problem i den här.

Vi rekar ett betting tips på oavgjort, och ett speltips på 1-1.