VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det finns en tankeskola som tyder på att det inte finns några enkla matcher i mästerskapet och att vem som helst kan slå vem som helst på en viss dag. Rotherham har gjort sitt bästa för att motbevisa den teorin här säsongen, med bara ett poäng från 21 bortamatcher.

Speltips Reading - Rotherham

Det är nästan omöjligt att se Reading misslyckas här, då dom jagar uppflyttning till Premier League.

Royals plockade upp en massiv vinst i fredags genom att vinna med 3-1 på Villa Park, mindre än en vecka efter att de tabbade sig till en förödmjukande 7-1 förlust mot Norwich. Det var det perfekta svaret från Jaap Stams män. Det sätter dem inte bara i en mycket stark position för att säkra en play-off plats men skickar direkt iväg det minnet och bör ge dem möjlighet att återhämta sig och hämta lite fart inför play-offsen.

Det bör också påpekas att Reading hade vunnit 3 i rad innan det tunga nederlaget på Carrow Road så deras totala form är bra och de har utmärkta 67% hemmasegrar denna säsong. Med tanke på att Rotherham har förlorat 96% av sina bortamatcher, bör detta vara hur enkelt som helst för Reading, och frågan är egentligen inte om dom kommer vinna, utan med vilken marginal.

Rotherham kan ha fått ett poäng mot Birmingham senast ut men det är fortfarande 14 förluster från deras sista 16 i Championship. De har släppt in 18 mål i sina senaste 5 bortamatcher och gör 0,76 mål per match i genomsnitt. Därför rekar vi Reading -1 Goal Handicap på 21/20 hos Comeon.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!