VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det första benet på John Smiths Stadium i söndags var förutsägbart skakigt, med 90 minuter utan mål och bara några öppningar.

Speltips Sheffield Wednesday - HuddersfieldWednesday kommer säkert att vara de lyckligare av de två lagen, speciellt med reglerna för bortamål avstängda i play-offsen. Vi rekar att de vinner 2:a benet och hamnar i Championship playoff-finalen för andra året i rad.

De har varit mycket starka hemma under de senaste två säsongerna, och få lag åker till Hillsborough och vinner, vilket är uppgiften för Huddersfield om de vill undvika lotteriet om straffar. Owls vann 65% av sina hemmamatcher under den ordinarie säsongen och tog 2,04 poäng per match hemma. De slutade också säsongen mycket starkare av de två lagen, med sex vunna matcher i rad, där de säkerställde deras playoffplats innan de förlorade mot Fulham på den sista dagen, när många av deras spelare vilades.

Huddersfield har gjort något briljant i och med att de nått play-offs och David Wagner och hans lag kan hålla sina huvuden höga, oavsett vad resultatet här blir. Emellertid har de börjat få slut på energi under deras senaste hemmamatcher. Deras sista 11 matcher har producerat 6 förluster och endast 3 segrar, så de har inget vidare momentum inför denna match. De gjorde bara 0.96 mål per match borta under den ordinarie säsongen och släppte in 1,39, och det bidrog till att de förlorade 39% av sina bortamatcher.

Den senaste historiken kring detta Yorkshire Derby är också i Wednesdays fördel. De har vunnit fem av de senaste åtta mötena och vi lägger ett betting tips på en Sheffield Wednesday vinst på 21/20 här.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!