VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Det är game on för Sporting Cristal och Santa Fe; båda lagen behöver en livsviktig vinst.

Speltips Sporting Cristal - Santa FeEn vinst för värdarna kan fortfarande vara för lite för sent, beroende på resultatet i The Strongest vs Santos, men skulle de slå sina motståndare här och hoppa in på tredje plats, kan dom få fortsätta spela kontinentalt via Copa Sudamericana. Under tiden kommer tre poäng för besökarna att se till att de har chans att gå in i sista omgången av matcher.

Sporting Cristals olycka i tävlingen kommer osannolikt att stoppa i år, eftersom laget inte har tagit sig förbi gruppfasen sedan 2004. I år måste man säga att de har haft otur att inte plocka fler hemmavinster, som skulle ha placerat dom i topp 2, då de hade en 1-0 ledning över Santos fram till 67:e minuten men spelade oavgjort, samtidigt som dom gjorde allt utom att göra mål i en 0-0 mot The Strongest.

Den brutala sanningen är att inget av dessa lagen har visat de kvaliteter som behövs för att gå vidare i tävlingen, men det finns fortfarande en Sudamericana-plats som de svagaste av de sista 16 hoppas att kämpa för.

Vi tycker det är konstigt att Cristal är underdogs på hemmaplan, eftersom de har spelat bra i de två matcherna hittills i tävlingen och är i allmänhet starka framför hemmafansen. Vi rekar att det skulle ta en modig man att betta Santa Fe. De har varit fruktansvärda borta både historiskt och under de senaste veckorna. De har släppt in minst tre gånger i 4 av deras sista 6 borta och medan vi inte ser Cristal göra enorma mängder mål, lägger vi vårt speltips på dom. Vi lägger ett betting tips på värdarna med skydd för oavgjort, samt 1-0.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!