VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Grupp 2:s taktsättare kolliderar som Santos gör den svindlande resan till La Paz för att möta The Strongest.

Speltips The Strongest - SantosEn vinst för värdarna kan potentiellt säkra en plats bland de sista 16, medan Santos vet att de definitivt kommer gå vidare om de vinner matchen.

The Strongest har hittills varit utmärka i tävlingen och ser bra i deras kurs för att ta sig ur gruppfasen för endast fjärde gången i sin historia. Efter att ha navigerat sig genom två svåra kvalrundor mot Wanderers och Union Espanola, har de plockat 7 poäng från sina 4 matcher i gruppspelen. Historiskt sett har laget varit dominerande hemma med fördelen av att spela på 3.600 meter över havet, men fruktansvärda borta, men de har bara förlorat en gång från sina 4 bortamatcher hittills i tävlingen och det finns en riktig känsla av att de kan uppnå någonting speciellt i år. Om Santa Fe misslyckas med att vinna borta mot Sporting Cristal och The Strongest vinna denna, kommer bolivianerna att vara säkra på sin plats bland de sista 16.

Vi rekar att dom bör vara självsäkra inför den utmaningen. El Tigre har en skrämmande hemmastatistik. De är nu obesegrade framför hemmapubliken i 16 Libertadores matcher, och har vunnit 14 av dom. Under de senaste veckorna har de gått 5 obesegrade på samma arena, med 4 vinster och i genomsnitt 5 mål per match.

Man kan inte underskatta de svårigheter som Santos kommer möta på så hög höjd, och med så kort tid att anpassa sig till det. På lika villkor skulle besökarna säkert vara favoriter, men La Paz fortsätter att svälja även de bästa lagen på kontinenten.

Vi rekar att värdarna kommer vinna och att det blir över 2,5 mål. Santos kommer att försöka attackera och avsluta jobbet här, men bör kämpa rejält. The Strongest spelar med en skrämmande hastighet på hemmaplan, och vi lägger ett speltips på att dom kommer göra många mål, men kanske inte de 5 målen de har varit inblandade i nyligen. Därför blir vårt betting tips en 3-1 hemmavinst.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!