VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Denna match är enorm för Real Madrid som ser ut att avsluta en fem års väntan på en inhemsk titel.

Speltips Celta Vigo - Real MadridLos Blancos behöver 4 poäng från sina sista två matcher för att vinna La Liga, men får dom mindre än det kommer Barcelona nästan garanterat sno titeln. Efter att ha fått sina Copa del Rey-drömmar förstörda av Celta, måste de vara försiktiga mot galicierna, men det är svårt att inte reka en bortaseger här.

Celta har haft en mycket lång säsong, och har nått semifinalen i både Copa del Rey och Europa League. Det har inneburit att de har spelat två matcher per vecka i praktiskt taget hela 2017 och inget lag i spanska toppdivisionen har spelat mer matcher än dem det här kalenderåret.

Till skillnad från Real Madrid, som också har haft mycket att stå i, har de inte samma styrka i truppen, och deras säsong har verkligen bleknat de senaste veckorna, utan vinst i någon av sina sista åtta matcher. Sex av dessa matcher har slutat i förlust och deras hemmastatistik har inte varit lika imponerande som under de senaste säsongerna. De har förlorat 41% av matcherna på Balaidos i La Liga den här säsongen, så det finns mycket att uppmuntra Real Madrid.

Med Celta som inte egentligen har mycket att spela för, och ser lite trötta ut, är det svårt att se Real Madrid tabba sig, men ett hemmamål ser fortfarande sannolikt ut. Båda lagen har skett i 17 av Real Madrids senaste 20 matcher i alla tävlingar, och i 76% av deras bortamatcher den här säsongen. Celta har nätat mycket respektabla 1,59 mål per hemmamatch den här säsongen i ligan och kan skapa problem.

Toppmålgöraren Iago Aspas är inställd på att komma tillbaka här och har vilat sig i de flesta av de senaste ligamatcherna. Den tidigare Liverpool-mannen snittar ett mål var 120:e minut i La Liga den här säsongen, och vi lägger ett speltips på att Iago Aspas gör mål när som helst mot Real, som fortfarande inte är helt övertygande defensivt.

Besökarna borde ha för mycket kvalitet för ett trött Celta Vigo, och vårt betting tips blir att Real Madrid vinner och att båda lagen gör mål på 21/20 hos ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!