VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Monaco är bara ett poäng från att säkra Ligue 1-titeln, men söndagens tuffa seger över Lille bekräftade i stort sett att de kommer bli mästare.

Speltips Monaco - St Etienne4-0-segern på Stade Louis II innebär, med ett spel i handen, och en 3-poängs ledning över rivalerna PSG, att Leonardo Jardims lag kan börja förbereda sig för att fira.

Helgens match var en rutinvinst för hemmalaget, med stjärnanfallaren Radamel Falcao som nätade 2 mål. Han har varit i utmärkt form sedan han återvände till klubben efter en tid av misslyckande stunder i England med Manchester United och Chelsea. Sydamerikanen har nu 21 mål till sitt namn i 2016/17 säsongen, och vi rekar att han kommer öka den siffran i de sista 2 matcherna av säsongen.

Monaco välkomnar St Etienne som har svajat mot slutet av säsongen. De blev hamrade med 5-0 av PSG i söndags, och såg väldigt korta ut på idéer. De har bara 1 seger i sina sista 6 matcher och har nu sjunkit till 8:a i ligan, efter en period där en topp 6-finish såg ut som en riktig möjlighet. Att ha slagits ut från Europa League verkade ha en demoraliserande effekt på laget och de har bara vunnit två gånger sedan deras utskickning från tävlingen, efter att ha blivit utslagna av Manchester United.

Vi rekar ännu en enkel seger för Monaco, så vårt speltips är att backa en Monaco vinst med -2.00 Asian Handicap. Den insatsen värderas till odds 1,97 med ComeOn.

För vårt betting tips tror vi att Monaco vinner matchen med 3-0. Det har odds på 15/2, också med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!