VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Southampton lyckades avsluta sin period utan vinst i helgen när de slog de redan nedflyttade Middlesbrough 2-1 på bortaplan, följt av förluster mot Manchester City, Chelsea och Arsenal, och oavgjort mot Hull och Liverpool.

Speltips Southampton - Manchester UnitedDetta har lyft dem till 9:e plats i Premier League, och medan 7:e placerad Everton är långt utom räckhåll, leder West Brom bara över dom på målskillnad. Så The Saints har fortfarande lite kvar att spela för i de återstående två matcherna för säsongen.

St Mary’s Stadium har inte varit någon fästning denna säsong, men Southampton välkomnade Charlie Austin tillbaka från sin skada i helgen, och det finns en riktig chans att han kan återvända till startlinjen idag. Han skulle definitivt vilja avsluta säsongen starkt efter hans utmärkta start på livet i Southampton.

Manchester United är inte i bästa form. De förlorade 2-1 mot Spurs i söndags och är tre matcher utan seger i alla tävlingar. I Premier League sträcker sig denna period tillbaka fyra matcher, och de sista två av dessa har slutat i förlust.

Manchester United fokuserar på sin resa till Stockholm nästa vecka, vilket tyder på att vi kommer se ett försvagat lag i de återstående liga-matcherna, och då de redan har massvis med skadade spelare, kan de ha ont om eldkraft i denna match.

Detta, tillsammans med deras brist på incitament och form för tillfället, sätter fördelen i Southamptons tjänst i mina ögon. Jag rekar hemmavinst i denna,, och lägger ett speltips på Southampton 0,0 Asian Handicap på 1.930, tillsammans med ett betting tips på 2-1 vid 10/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!