VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Kan Inverness förbättra sin hemska bortastatistik, för att behålla sin plats i Skottlands högsta division?

Speltips Dundee - Inverness CTDe är fyra poäng från botten och de kommer in i denna match desperata för resultat för att hålla sina överlevnadsförhoppningar levande. Dock reser de till Dundee med bara en seger på bortaplan denna säsong.

Värdarna ser ut att vara säkra från nedflyttning, , och de är nio poäng ovanför Inverness. De går in i den här matchen efter en period som tagit dem till säkerhet från tre resultat. Nya managern Grant McCann har lett sitt lag till sju poäng från möjliga nio, vilket har varit tillräckligt för en till säsong i The Premiership.

Inget av dessa lag för särskilt många mål, dock. Bara 44% av Dundees hemmamatcher har sett tre mål eller mer. Dessutom har 83% av deras matcher sett tre mål eller färre. Besökarna sitter i en liknande båt, med 78% av sina bortamatcher som skapat tre mål eller färre. Vi rekar ingen målfest här.

67% av Dundees hemmatcher har skapat antingen två eller tre mål. Inverness har sett samma antal i sina bortamatcher, som avslutats med två eller tre mål. Vi lägger helt enkelt ett betting tips på två eller tre mål i den här matchen, som är briljant prissatt hos ComeOn. Vårt speltips blir dessutom kryss.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!