VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Rangers satte upp bra motstånd mot Hearts i lördags, för att fortsätta sin starka avslutning på säsongen.

speltips Rangers - Aberdeen

De möter ytterligare ett test idag, eftersom de är värdar för andra placerade Aberdeen. Gers vann 3-0 mot Aberdeen tidigare under Pedro Caixinhas regeringstid, är det någonting de kan repetera? Med tanke på hur de spelar i dagsläget tror vi absolut det, och rekar etta.

Aberdeen förlorade 3-1 hemma mot Celtic i fredags, och de låg under med 3-0 efter 11 minuter. The Dons såg riktigt skakiga ut, vilket inte direkt skapar något förtroende för att dom kommer kunna slå Bhoys i skotska cupfinalen. Vi förväntar oss att besökarna vilar några nyckelspelare med den stora matchen i åtanke, och det kan se Rangers fina form fortsätta.

Aberdeen kommer hit efter några bortavinster, men ingen av dem var ett lika stort test som den här resan till Ibrox. Dons har förlorat tre av sina sista fem matcher, och de har riktigt dålig statistik mot Rangers. Gers har gjort två eller fler mål i nio av sina senaste 11 hemmamatcher mot sina motståndare, medan de bara har släppt in 0,89 mål per match denna säsong.

Rangers har vunnit 22 av deras 26 senaste hemmamöten med Aberdeen, vilket ger oss starkt förtroende för vårt speltips. Värdarna kan minska de sex poängen mellan dessa två med en seger, medan det finns lite för besökarna att spela för här. Gers har vunnit 12 av sina 16 senaste hemma, medan de har vunnit fyra av sina sista fem hemma mot Dons. Då Aberdeen har inte vunnit i Ibrox på 26 år, lägger vi ett betting tips på hemmalaget vid 8/5 med ComeOn.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!