VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

St Johnstone säkrade deras fjärdeplats i lördags när de slog Partick Thistle med 1-0, medan Hearts förlorade med 2-1 mot Rangers.

Speltips St Johnstone - HeartsDet skapade ett nio poängs hål mellan dessa lag, och The Saints kan vara säkra på en Europa League-säsong nästa år.

Saints ökade sin hemmaform med sin seger i helgen, och detta verkar som en perfekt chans för dem att lägga till ännu fler hemmapoäng. Hearts har förlorat mot Rangers och Aberdeen i de senaste matcherna, och de är osannolikt att det kommer gå bättre när de reser till ytterligare ett topp fyra lag. Besökarna har den tredje sämsta bortastatistiken i ligan, trots att de är på femte plats. De har plockat upp enorma 70% av sina poäng hemma, vilket inte ger dem mycket hopp för ett resultat här.

Totalt sett har värdarna stark statistik mot Hearts. De kommer in i onsdagens match obesegrade i 10 möten med Jambos. Dessutom har Hearts misslyckats med att vinna i 12 av deras senaste 13 bortamatcher.

Besökarna har förlorat fem av deras sista sex på bortaplan, och vi rekar ytterligare en bortaförlust. St Johnstone har en bra position att utnyttja. Med tanke på deras senaste obesegrade period hemma mot Hearts, lägger vi ett betting tips på 8/11 med ComeOn på Oavgjort No Bet.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!