VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Guizhou Zhicheng förväntades att få kämpa under den här säsongen efter uppflyttningen förra året.

Speltips Guangzhou Evergrande

Pengar är inte allt

 

Dom köpte inte spelare för i närheten av samma belopp som några av lagen i kinesiska Super League gjorde, och startade sålunda den nya säsongen med en distinkt brist på stjärnkvalitet, förutom Nikica Jelavic.

Det har dock inte visat sig vara fallet. Deras 1-1 mot Changchun Yatai förra gången gjorde det fyra matcher utan förlust, varav två har varit segrar. De har haft ett antal svåra tider den här säsongen, men de ligger för närvarande 8:a i tabellen med 14 poäng från sina 12 matcher. De är sex poäng ovanför nedflyttningsstrecket, så det är en lovande start på livet i högstadivisionen för värdarna.

När det gäller det totala resultatet är det svårt att se bortom Guangzhou Evergrande här, och de är förståeligt ganska tunga favoriter hos Bookies. Vi rekar dock mer värde någon annanstans. Med sin grymma offensiv har 80% av Evergrandes bortamatcher den här säsongen skapat minst tre mål, så odds på 13/10 för en Guangzhou Evergrande vinst och Över 2.5 mål blir vårt speltips. Jag stöder det tillsammans med ett betting tips på 3-1 vid 11/1.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!