Tyska kvinnolandslaget börjar sin kampanj för att vinna en sjunde raka EM-titel, och deras nionde totala när de möter Sveriges landslag på måndagskvällen.

Sverige mot Tyskland

Tyskorna imponerar nästan alltid

Matchen kommer mindre än ett år sedan Tyskland slog svenskorna i olympiska finalen i 2016 i Brasilien och de kommer hoppas kunna upprepa den framgången.

Formen ser verkligen ut att vara med det tyska laget, som har vunnit alla deras tävlingsmatcher mot Sverige. De har också mötts i två EM-finaler. Den första var 1995 när Tyskland vann 3-2 i Kaiserslautern mot ett svenskt lag som innehöll Pia Sundhage.

Lång rivalitet mellan dessa lag

Rivaliteten mellan Tyskland och Sverige är en av de största inom kvinnofotboll, trots Tysklands dominans över sina motståndare. Den svåraste utmaningen var 2003 års VM-final, där tyskarna vann med 2-1 tack vare ett mål i övertid.

Det är svårt att inte reka Tyskland för att vinna denna och därmed gå till toppen av Grupp B. Även om Sverige kan ha möjlighet att oroa dem, tror vi inte att de kommer att ens ta ett poäng i denna . Vårt råd är ett speltips på att Tyskland vinner både i halvtid och heltid i matchen. Dessutom lägger vi ett betting tips på 2-0 Tyskland.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!