Kristiansund kan för närvarande vara i botten tre, men de senaste månaderna har de sett så mycket bättre ut än vad deras ligaposition föreslår.

Vålerenga

Svårt att välja vinnare

De har gjort många mål och har varit väldigt tuffa att slå hemma, vilket gör den här till en fascinerande match som är svår att reka. Att förutse en vinnare kanske inte är lätt, men en sak som ser nästan garanterat ut är mål.

Båda lagen har skett i alla Kristiansunds senaste fem matcher. Deras senaste fem hemmamatcher har också skapat mål i båda ändarna och det har varit fallet i 62% av deras norska Eliteserien-matcher den här säsongen. Trots att de bara är två platser från botten, är de obesegrade i sju hemmaligamatcher och har gjort bra ifrån sig på 1,50 mål per match hemma.

Det görs gott om mål i Norge

När det gäller besökarna har de också några användbara offensiva spelare. Vålerenga har gjort 1,4 mål per match den här säsongen i ligan och har bara misslyckats med att göra mål i 1 av sina sista 9 matcher i alla tävlingar. Det har också bara 1 förlust på 11 matcher, så de kommer hit med självförtroende och med 3 poäng i åtanke. Det borde leda till en öppen match.

Vålerengas bortamatcher har i genomsnitt 3,29 mål per match. Det gör att Båda lagen gör mål blir speltipset vi rekar, samt ett betting tips på oavgjort.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!