Bayern har sett motgångar

Saker har inte gått som planerat för Bayern München hittills denna säsong, och med deras åldrande trupp börjar vissa sprickor visa sig, som hotar deras dominans av Bundesliga. De är dock fortfarande ett stort hot mot alla lag, och Celtic kommer vara mycket oroliga för sina chanser idag.

Värdarna lyckades avsluta deras tre matcher utan vinst i lördags med en 5-0 hamring av Freiburg, efter oavgjorda Bundesligamatcher på varsin sida av deras chockerande uppvisning i Paris där de förlorade med 3-0.

På nedgång eller inte, det faktum att Bayern München har vunnit åtta av sina 12 tävlingsmatcher den här säsongen visar att de fortfarande har kvalitet att slå nästan vem som helst. De har också nätat 35 gånger under denna period och står nu inför ett Celtic som inte är kända för sin defensiva förmåga i Europa.

Celtic har svårt mot dom största lagen

Celtic plockade upp en fantastisk 3-0 seger borta mot de ojämna Anderlecht i deras sista Champions League match, men Bayern München är en helt annan utmaning. Den sista utmaningen som de mötte var deras hemmamatch mot PSG, och det slutade i en 5-0-förlust för Brendan Rodgers lag.

Vi rekar ett betting tips på Bayern 5-0, och ett speltips på Bayern -2.

Vi har några riktigt grymma casino bonusar för dom som vill ha betydligt mer att spela för.