Riktig tabbe senast

Chelseas Premier League-försvar tog ett till stort slag i lördags då de förlorade 2-1 borta mot de tidigare poänglösa och mållösa Crystal Palace, vilket följde deras 1-0 förlust hemma mot Manchester City innan den internationella pausen, vilket satte dem med en enorm nackdel i loppet för toppen.

En bra nyhet är är skadeuppdateringen för Alvaro Morata. Den spanska anfallaren plockade upp en potentiellt stor skada, men efter ytterligare inspektion visade sig det sig vara bättre än det först verkade. Han saknades från Crystal Palace-matchen, men Antonio Conte har bekräftat att han är tillbaka i träning och hoppas kunna spela med honom idag.

Stor dag för Roma

Roma ligger strax under Chelsea i CL-gruppen, och med bara två poäng som skiljer lagen vet italienarna att en seger skulle skicka dem överst. Men mot Chelsea på hemmaplan är det troligt att de skulle vara nöjda med ett poäng.

I helgen förlorade Roma med 1-0 hemma mot Napoli, men innan det hade de vunnit sex av sina sista sju matcher och med 18 mål gjorda under den perioden kommer de att känna sig säkra framåt mot den skakiga Chelsea-backlinjen för tillfället.

Vi rekar ett betting tips på Båda Lagen Gör Mål, och ett speltips på 2-1 Chelsea.

Dags att utöka spelkassan? Vi har några riktigt saftiga casino bonusar här.