Det går verkligen bättre för Leicester

Claude Puel verkar ha vänt om Leicesters lycka sedan han tog över från den sparkade Craig Shakespeare. Innan den internationella pausen spelade de en 2-2-match mot Stoke för att göra det sex matcher obesegrade i alla tävlingar, men det här är överlägset deras största test hittills.

I Premier League har de vunnit två och spelat tre oavgjorda av sina sista fem matcher, med den oavgjorda tog dem upp till 12:a i tabellen och bara två poäng utanför den övre halvan av tabellen. Om saker fortsätter så här kan de få en mycket lovande säsong, men deras chanser idag ser inge vidare ut.

City dominerar PL

Manchester City flyger mot Premier League-titeln för tillfället. De har tappat bara två poäng i ligan den här säsongen och har vunnit tio av sina 11 matcher hittills och gör det med stil. De 38 målen de har gjort är enorma 15 mål mer än de näst högsta målgörarna, Manchester United, och bara deras stadsrivaler har bättre defensiva siffror än dem.

En sak vi kan vara säkra på här är mål. Åtta av Manchester Citys ligamatcher denna säsong har skapat minst tre mål, medan Leicesters defensiva tabbar har resulterat i att de släppt in 16 mål denna säsong.

Vi rekar ett Betting tips på Man C & Över 2.5 mål, samt ett betting tips på Man C 4-1.