VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Real Madrid chockade Bundesliga ledarna Bayern München förra veckan som de återhämtade sig från ett tidigt bakslag för att vinna matchen med 2-1 på Allianz Arena, tack vare en bra andra halva av Cristiano Ronaldo.

Speltips Real Madrid - Bayern München

Detta sätter de spanska giganterna i ett fantastiskt läge för att ta sig vidare till semifinal som de ser ut att behålla Champions League.

Värdarna följde vinsten med en övertygande seger borta mot Sporting Gijon, och slog dem 3-2 efter att ha hamnat bakom två gånger och fick förlita sig på ett mål i 90:e minuten av Isco för att hålla dem tre poäng på toppen av La Liga.

Bayern ligger 8 poäng i toppen av Bundesliga, men deras hopp om att plocka Champions League är verkligen hotat just nu. Dom följde deras förlust mot Real Madrid med en mållös oavgjord mot Bayer Leverkusen, vilket inte var deras bästa sätt att förbera sig inför deras resa till Bernabeu.

Real Madrid, under tiden, har vunnit tio av sina senaste 12 hemmamatcher i Champions League, med noll förluster i processen. De hade också lyxen att vila Karim Benzema och Cristiano Ronaldo i helgen, och med tanke på att han säckade två förra veckan och har 40 mål för klubb och land den här säsongen, rekar vi Ronaldo att göra mål när som helst.

När det gäller det totala resultatet, oddset 11/8 för att Real Madrid vinner ser ut att ha fantastiskt värde med tanke på deras form, så jag backar dom.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!