VILL DU FÅ MER PENGAR ATT SPELA FÖR? STÖRST ODDSBONUSAR HÄR!

Argentinska laget Estudiantes reser till Guayaquil med bara en sak i sikte; vinsten.

Speltips Barcelona SC - Estudiantes

Allt annat lämnar dom utslagna från Copa Libertadores med en match kvar för att spela. Det kommer dock inte vara en lätt uppgift, eftersom de möter ett Barcelona i utmärkt form. 

Det är mycket på spel för två taggade lag

 

Värdarna är redan säkra på sin plats bland de sista 16 efter en spektakulär uppvisning hittills i tävlingen. De var utan tvekan favoriterna i gruppen i turneringens början, och de har sedan gått och plockat 10 poäng från 4 matcher. Utmärkta vinster har spelats mot både Botafogo och Estudiantes själva, liksom framför hemmapubliken mot förra säsongens Libertadores-mästare Atletico Nacional. Motivationen kommer fortfarande att vara hög inför matchen, eftersom förstaplatsen i gruppen inte alls är säker och genom att plocka så många poäng som möjligt kommer de att säkerställa en lättare match i knockoutfaserna, tack vare seeding reglerna. Los Toreros anländer med stort självförtroende, med 5 vinster i rad.

Vi rekar en spännande match i slutändan. Barcelonas framgång hittills i tävlingen har kommit från en hänsynslös förmåga att sänka motståndare genom kontringar. Estudiantes har inget annat alternativ än att jaga vinsten och stapla män framåt och därmed borde vi se öppningar i båda ändarna.

Båda sidorna har hittat nätet i 7 av Barcelonas 9 hemmamatcher i år, inklusive båda Libertadores-matcherna, med ett genomsnitt på 3 mål per match. Estudiantes två matcher i tävlingen har också skapat mål i båda ändarna, liksom 6 av sina 7 bortamatcher hittills, med ett snitt på 3,85 mål per match.

Vi lägger ett speltips på att båda lagen hittar nätet, och vi lägger ett betting tips på 2-2.

DIN BONUS PÅ 100 % UPP TILL 3000 KR HOS COMEON HÄMTAR DU HÄR!